29 nov
jan

Van Oostenrijk naar Rijswijk Zuid Holland

Hallo! Mijn naam is David Hof, ik ben 24 jaar en ik ben onlangs met mijn geweldige vriendin van Salzburg (Oostenrijk) naar Rijswijk verhuisd zodat wij beide hier onze master konden gaan volgen. Mijn vriendin is sinds september dit jaar al begonnen met haar studie en ik zelf start in februari 2023 met een 2 jarige MSc in Psychology (research) met de specialisatie “Cognitive Neuroscience” aan de Universiteit van Leiden.

In mijn vrije tijd ga ik graag naar de sportschool (uiteraard haha), wandelen dagelijks en loop 1 a 2 x per week hard. Tijdens het wandelen luister ik graag naar podcasts. Drummen, schaken of een potje biljarten met vrienden vind ik ook erg leuk, en om te relaxen kijk ik samen met mijn vriendin een Netflix serie of film. Verder ben ik helemaal gek op het maken van reizen!

Hoe het voor personal trainer David Hof allemaal is begonnen

In 2014 ben ik op 16-jarige leeftijd begonnen met krachttraining. Helaas was er toen niemand om me goed te instrueren, en de belangrijke essenties ervan te leren dus ik maakte veel beginnersfouten zonder het zelf te weten. Toch merkte ik al snel dat mijn lichaam begon te veranderen. Dat vond ik zo onwijs gaaf en gaf mij zo’n goed gevoel dat vanaf dat moment de liefde voor krachttraining is ontstaan. Na een enkele maanden op een ongestructureerde manier te hebben getraind, ben ik mijzelf gaan verdiepen in alle info over fitness, voeding, leefstijl en krachttraining. Ik ging onderzoeken wat er allemaal over deze ontwerpen te vinden was en dit te lezen. Ook op het gebied van trainingsprogramma’s en wat je het beste kan eten als je op deze manier je lichaam naar een hoger niveau wil tillen.

Feiten over over fitness, krachttraining en voeding van fictie leren scheiden

Al snel realiseerde ik me dat veel info met hun bronnen over deze onderwerpen elkaar tegenspraken, waardoor ik behoorlijk in de war raakte. Gelukkig ontwikkelde ik tegelijkertijd een sterke interesse in wetenschap, wat me uiteindelijk hielp geloofwaardige informatie te onderscheiden van meer anekdotisch wetenschappelijk bewijs hierover. Toch kostte het me enkele jaren om alle verkeerde informatie te doorzien en de kennis over training en voeding te verwerven die ik vandaag de dag bezit. Na 8+ jaar gewichtheffen, deelnemen aan meerdere bodybuilding kampioenschappen (waar ik 1e en 2e ben geworden) en 4+ jaren lang veel vrienden en familie gecoacht te hebben, besloot ik eindelijk om van mijn hobby ook mijn beroep te maken. Mijn missie is, mijn klanten die ik ga begeleiden met personal training de fouten en de verwarring te besparen die ik zelf heb gemaakt en ervaren. Dit zodat zij sneller hun gestelde doel(en) zullen bereiken.

Naast mijn kennis in training, voeding en leefstijl heb ik een bachelor in psychologie. Daarom begrijp ik wat ons mensen motiveert en wat we kunnen doen om gedisciplineerd te blijven. Mental coaching is een essentieel onderdeel in mijn personal trainingen. Ik weet dat het trainen slechts een klein onderdeel is en het grootste deel waar ik mensen bij help vaak zit in de tijd dat ze niet bij mij zijn, in hun dagelijkse leefstijlgewoontes.

Kennis en ervaring geeft macht!

Als ik jou ga begeleiden deel ik graag mijn expertise met je en help ik je om je persoonlijke lichaams- en fitnessdoel(en) te bereiken! Of je nu vet wilt verliezen, spieren wilt opbouwen, krachtiger wilt worden, gezonder of atletischer wilt zijn – ik zal je de nodige hulpmiddelen op het gebied van training, voeding en leefstijl gaan aanreiken zodat deze gestelde doelen worden behaald. Mijn doel is, jou alle praktijkervaring met knowhow te leren zodat je het daarna voor altijd zelfstandig weet door te zetten en behouden.

David Hof


Wil jij kennismaken met David Hof?

Ja! ik wil mij aanmelden voor een kennismaking met proeftraining bij RWIJK GYM.


  • --------------------------------------------

    Jouw gegevens:


  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.