vishant pheria

Trainers Details

  • Personal Trainer
  • RWIJK GYM

Persoon

Ik ben Vishant 32 jaar en woon in Zoetermeer. Sinds jongs af aan heb ik altijd veel aan sport gedaan. Begonnen met voetbal op regionaal niveau en op latere leeftijd maakte ik kennis met fitness en boksen. Dat vond ik zo leuk dat ik mij erin ben gaan verdiepen en een opleiding Functioneel Trainen bij Chivo opleidingen heb gevolgd. Met de kennis en ervaringen ben ik gekomen tot waar ik nu sta en ben ik via een andere trainer bij RWIJK GYM terecht gekomen en werk daar nu als trainer. Trainen doe ik graag en het liefst iedere dag als het kon. Het geeft mij meer energie, rust, kracht en algehele ontwikkeling als persoon.

Loopbaan

Ik heb de opleiding Communicatie afgerond aan de Haagse Hogeschool. Naast mijn fulltime baan geef ik Personal Group Training en Personal Training bij RWIJK GYM. Ook geef ik nog 1 of 2 x per week bokstraining op de boksschool waar ik zelf train. Het helpen van mensen bij het behalen van hun gewenste doel(en) geeft mij enorm veel energie, plezier en voldoening.

Trainen

Als Personal Trainer houd ik ervan om jou te motiveren je grenzen te ontdekken en deze te verleggen. Je leert je eigen lichaam beter kennen en je wordt hierdoor ook mentale sterker en gezondheid doordat jezelf fysiek en mentaal beter leert kennen. Dit is een succes recept voor iedereen van beginner tot gevorderden het gaat voor iedereen resultaat opleveren. Ik leg oefeningen rustig en goed uit, doe ze voor (en soms met je mee) om je beter te leren bewegen. Eem goede uitvoering zorgt voor meer resultaat en verkleint de kans op blessures. Met mijn opgedane kennis en achtergrond liggen mijn specialismes in het geven van: krachttraining (ideale trainingsvorm voor doelstellingen zoals; afvallen – bodytoning meer spiermassa ontwikkelen) – conditie training – groepstrainingen en boks training. Stapje voor stapje komen wij tot je gewenste doelstelling(en) en dit gaat vooral samen, en met veel plezier!

Boek nu die gratis try-out training bij Vishant!  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.