Faried Saboerali

Trainers Details

  • Personal Trainer
  • RWIJK GYM

Over Faried

Van hobby naar beroep

Hi! Mijn naam is Faried Saboerali, al sinds mijn 16e ben ik al dagelijks te vinden in de sportschool. In die jaren dat ikzelf dagelijks trainde heb ik verschillende mensen van de sportschool waar ik lid van was begeleid om hun doelen te behalen. Dit deed ik vooral als hobby naast mijn reguliere werk als rijinstructeur. Mensen zagen in mij een voorbeeld om doelen te halen en dat was een mooie opsteker.

Wetenschap is het fundament in mijn begeleiding.

Al gauw werd mij duidelijk dat in fitnessbranche mijn passie lag en besloot ik om van mijn hobby/passie mijn beroep te gaan maken. Ik begon aan de internationale opleiding van Menno Henselmans personal trainer (voorheen bekend als: Bayesian Bodybuilding). Deze opleiding heb ik specifiek gekozen omdat Menno Henselman een flinke reputatie heeft én een zeer gerespecteerde man is in de fitnessbranche (evenals Richard Bell met wie wordt samengewerkt aan de Nederlandstalige variant). Alles wat er geleerd wordt is wetenschappelijk onderbouwd én onderzocht in de praktijk. Met deze onderbouwde kennis en mijn praktijkervaring heb ik al veel mensen mogen helpen hun gewenste doelen te bereiken.

Daarnaast blijf ik mij constant bijscholen over de laatste ontwikkelingen op de gebieden van; personal training, medisch trainen, voeding en gewoontes daarin, leefstijl en de mental coaching etc. Ik ben namelijk van mening dat je nooit bent uitgeleerd in dit mooie vak!

Mijn specialismen als Personal Trainer

Ik ben iemand die goed kan luisteren en mij kan verplaatsen in andere mensen. Samen met mijn rustige aanpak voelen klanten zich bij mij snel op hun gemak en veilig. Dit zorgt voor een snelle en goede samenwerking. In eerste instantie begin ik in mijn personal trainingen met de persoon beter te leren bewegen en koppel dit volgens aan de oefeningen (trainingstechnieken) die ze gaan helpen de gestelde doelen te behalen. Daarnaast begeleid ik klanten naast de trainingen ook op zaken die ze in hun dagelijkse leven kunnen doen wat er mede voor gaat zorgen dat je de gestelde doelen sneller en efficiënter worden behaald. Mijn specialiteit is daarom niet 1 ding maar je te begeleiden van a tot z, op het totale plaatje.

Maar als ik dan toch wat moet opnoemen zou ik zeggen dat, resultaatgericht trainen/bewegen in combinatie met leefstijlcoaching mijn specialisme is.

Ben je geïnteresseerd hoe Faried jou ook kan helpen je doelen te bereiken? Vraag hier een gratis intakegesprek met try-out training bij hem aan

Boek nu die gratis try-out training bij Faried!  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.