Hoi! Ik ben Sarvia Castillejo. Personal Trainer bij HealthCoachPlus
16 mrt
Robert Havelaar

Mijn naam is Sarvia Castillejo. Ik ben 31, en ik ben geboren op Aruba. Mensen die mij kennen beschrijven mij als empathisch, accuraat, geduldig, begripvol, gedisciplineerd en verantwoordelijk. Mijn hobby’s zijn: sporten waaronder trainen, verder hou ik van lezen, en dansen. Wat een verrassing 😉

Van jongs af heb ik me beziggehouden met sport. De passie voor sport heb ik denk ik geërfd van m’n vader die karate instructeur is. In mijn jeugd heb ik ook gevolleybald, geturnd en gedanst. Het dansen is iets wat bij mijn cultuur hoort en is er dan ook met de paplepel bij mij ingegoten. Tijdens het carnaval seizoen op Aruba danste ik dan ook voor een zeer (op Aruba) bekende muzikale groep, en heb daar in de gyms veel Zumba lessen gegeven.

Sinds dat ik in Nederland woon zit ik in een Braziliaanse (samba) dansgroep (Ipanema Entertainment) en we hebben verschillende shows en optredens overal in Europa. Hiervoor dans ik elke vrijdag, en of zaterdagavond.

Omdat ik erg vaak door leden van de gym, en studenten (van de dansgroep) werd aangesproken over hoe ik aan zo’n fit lichaam kwam ben ik begonnen ze te helpen en gaf ik adviezen wat ze konden doen om hetzelfde resultaat te krijgen. Na een aantal jaar ben ik gestopt met het geven van Zumba lessen, en ben ik me meer gaan richten op persoonlijke begeleiding. Ik ben hiermee als eerst met mezelf begonnen door 3 a 4 keer per week aan krachttraining te doen. In het begin was dit eerst even wennen omdat het heel iets anders is dan dansen en Zumba maar gaander weg ben ik er echt verliefd op geworden. Letterlijk; je eigen fysieke transformatie ervaren, is het beste gevoel dat iemand kan meemaken.

“ Why make them do it If you haven’t gone through it yourself ”

Op Aruba heb mijn Mavo en Havo opleiding afgerond en ben daarna een jaar fulltime gaan werken als Front Office Agent. In 2009 ben ik naar Nederland verhuisd om verder te studeren aan de Hogeschool Rotterdam en heb ik de leraren opleiding Engels 2de graads afgerond.

Op sportgebied heb ik in de afgelopen jaren de volgende opleidingen afgerond;

Zumba en Les Mills instructrice, AALO A en B diploma behaald. Verder heb ik de afgelopen 12 jaar met verschillende coaches getraind Rene Wild (afvallen en tonen), Earl Maduro (wedstrijd coach/bodybuilding), Egmond Molina (strength coach en conditie/uithoudingsvermogen verbeteren), Jaco van der Velde (jury IFBB Nederland en wedstrijd coach/bodybuilding) en daar veel van geleerd hoe mensen te begeleiden en trainen om een fit en mooi lichaam te krijgen.

Wekelijk geef ik meerdere groepstrainingen (BBB, Bootcamp, HITT training, bodypump en Zumba) en Personal Training, waaronder nu ook bij HealthCoachPlus.
Mijn specialiteiten zijn: – Spieropbouw

  • Body Toning (ultieme manier voor spieropbouw voor het creëren van een mooi gespierd en fit lichaam)
  • Afvallen en tonen
  • Krachttraining voor vrouwen
  • Conditie verbetering.

Ook als je fitter, leniger, blessure vrij, of gewoon wat sterker wil worden ben ik de trainer / coach die je daar bij kan helpen. Hoe doe ik dit: samen stellen we een haalbaar doel(en) op, en ik maak leuke en afwisselende trainingen die je zullen gaan uitdagen, en je gemotiveerd houden. Door goed naar jou als persoon te blijven luisteren, stem ik de training / begeleiding steeds af op jouw wensen, en te behalen doelen. Hierdoor zorg ik dat je consistent en hard blijft trainen, wat ervoor zal zorgen dat jij je doelen zal gaan behalen!

Ben je benieuwd wat ik voor jou kan betekenen?

→  VRAAG DAN HIER JOUW GRATIS EXPERIENCE TRAINING BIJ MIJ AAN

Your goal is my mine, where the fun and the variaty keep the exercises challenging and exciting until the end!

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.