28 jan
jan

'Fit van Start in 2023 Programma'

Wordt 2023 het jaar waarin je eindelijk de 1e stap gaat zetten naar een fitter, energieker en gezonder leven of blijft het alleen weer bij een van je goede voornemens? Merk je dat je moeite hebt om zelf in actie te komen? De Personal Trainers van RWIJK GYM staan klaar om jou  ook op weg te helpen met dit unieke 8 weken programma. 

Bij RWIJK GYM word je naast het sporten door je trainer ook gecoacht op het verkrijgen van een gezond en ook nog lekker voedingspatroon, benodigde dagelijkse beweging, je slaapgewoontes, hoe manage je je stress en andere belangrijke leefstijlzaken. Met onze werkwijze gaan we er samen voor zorgen dat jij er een betere en gezondere leefstijl op na houdt, je je fitter en energieker, sterker en gelukkiger gaat voelen in 2023!

Het Fit van Start Programma in het kort:

✅ Uniek 8-Weken Nieuwjaarsprogramma voor vrouwen en mannen in Rijswijk/Den Haag en omgeving
✅ Inclusief intake met unieke Bodyscan lichaamsanalyse (healthcheck)
✅ 2 x per week Personal Training op een prachtige locatie. Je kunt bij ons binnen én buiten trainen!
✅ Inclusief persoonlijk voedings- en leefstijlplan
Meld je hieronder aan en maak in 8 Weken dé Start om je leefstijl in 2023 te veranderen met dit Unieke Personal Training programma. Je start altijd met een gratis intake met proeftraining

*Let op, dit is een tijdelijk programma. Aanmelden kan nog tot 28 februari:

GOED OM TE WETEN: Verzeker jezelf van een plekje en vraag de (start-)informatie alvast aan. Starten bij ons doe je altijd met een vrijblijvende gratis healthcheck met proeftraining. Inmiddels hebben meerdere mensen uit Rijswijk/Den Haag zich al aangemeld voor dit fitplan. We hebben nog slechts 6 plekken vrij.

Ja, ik wil mezelf aanmelden voor een gratis intake met healthcheck